KUND
Slättarps Gård
UPPDRAG
Grafisk profil

Slättarps Gård – Grafisk profil

Slättarps Gård är en unik mötesplats på den skånska slätten och består av butik, café/restaruang och showroom.

2020 fyller Slättarps Gård 10 år! Vi har varit med från början och hjälp dem under alla år med allt från grafisk profil, logotyp, visitkort, flyers, broschyrer, foton, texter, annonser och nyhetsbrev.

Vi har även tagit fram deras webbplats i samarbete med webbyrå Webtree.

Slättarps Gård Logotyp Didacta
grafisk_profil
dark_4
dark_3
visitkort

"Slättarps Gård har funnits i över 100 år och här har det drivits lantbruk och djurhållning fram till år 2000. Gården har varit i familjen Segerslätts ägor i tre generationer fram till vi tog över. Det har alltid varit en levande gård med anknytning till många i bygden med omnejd. En mötesplats då som nu! Vår dröm har varit att skapa en plats där man mår bra, hittar inspiration och köplust, äter gott, träffar vänner och familj, får vara kreativ och få en känsla av välbefinnande. Vi vill erbjuda en stimulerande, otvungen och välkomnande miljö. Vår ledstjärna är att allt vi gör, ska vi göra för att vi brinner för det och för att vi tror på det. Vår drivkraft finns i vår övertygelse om att många känner som oss samt delar vår passion och våra värderingar.

Vi är nu inne på vårt tionde år och har mognat i vårt koncept. Slättarps Gård är vuxet och smakfullt, men samtidigt lekfullt och varierande."

Charlotta, Anna & Lenzi på Slättarps Gård

Slättarps Gård restaurant logotyp Didacta
Choklad Slättarps Gård Didacta
Pickup_vit Slättarps Gård Didacta
symboldidacta_hd

DIDACTA AB • Produktionsbyrå

Stora Nygatan 38

211 37 Malmö

DIDACTA AB • Produktionsbyrå• Stora Nygatan 38 • 211 37 Malmö