KUND
Pensionat Söderåsen
UPPDRAG
GRAFISK PROFIL

GRAFISK PROFIL

Pensionat Söderåsen Upplev – umgås – utvecklas

Vi har tagit fram en grafisk profil åt Pensionat Söderåsen. De ville gärna ha den böljande utsikten med i sin logotyp och vi arbetade fram de båda kullarna med grässlätten framför i tre härliga gröna nyanser. Det kombinerade vi med ett grafiskt och stilrent typsnitt i tydliga versaler.

Tillsammans, genom en workshop, arbetade vi fram orden Upplev – Umgås – Utvecklas. De orden sammanfattar det mesta med pensionatet. Där finns boende, festlokal, konferensmöjligheter och ett vildmarkskök. I parken kan man vandra, cykla, paddla, rida med mera. Allt för familjen, vännerna eller kollegorna att uppleva Söderåsen, umgås och utvecklas tillsammans.

grafisk_profil
pensionatsoderasen_logotyp
pensinat_soderasen_didacta_frida_svedrin_2
pensionat_soderasen_didacta
pensionat_soderase_3_frida_svedrin_didacta
pensionat_soderase_1_frida_svedrin_didacta
pensionat_soderase_2_frida_svedrin_didacta

Foto: Frida Svedrin, Pensionat Söderåsen

pensionatsoderasen_flyer

"För grupper och sällskap som söker äkta äventyr och avkoppling i vacker natur erbjuder vi helhetsupplevelser och ändamålsenliga lokaler. Hos oss får ni som gäster chans att uppleva, umgås och utvecklas, till stor del utomhus i Söderåsens vackra natur. Kombinationen med fullt utrustade och ändamålsenliga konferenslokaler, den vackra naturen i och kring nationalparken och alla aktiviteter som finns att utöva här, tillgången till personlig service samt exklusiviteten i att som grupp nyttja anläggningen själva är svårslagen. Här vistas alltid endast en grupp åt gången, ni får uppleva en ”lyxig lägerskola” och lämnar garanterat med många nya fina minnen av er tid tillsammans."

symboldidacta_hd

DIDACTA AB • Produktionsbyrå

Stora Nygatan 38

211 37 Malmö

DIDACTA AB • Produktionsbyrå• Stora Nygatan 38 • 211 37 Malmö