KUND
Optimal Golf Sweden
UPPDRAG
GRAFISK PROFIL

GRAFISK PROFIL

Optimal Golf Sweden – Optigolf

Optigolf hjälper dig att identifiera det som behövs för att ta din golf till nästa nivå. 

Vi har tagit fram en grafisk profil åt Optimal Golf Sweden. Önskemålet var en tydlig symbol som ska gå att använda till både hemsida, sociala medier och på kepsar med mera. Vi arbetade fram en symbol där man ser en person som spelar golf och rörelsen skapar ett O och ett G som i Optigolf. Huvudfärgen är blå som symboliserar himmel, aktivitet och stabilitet. Vi tog även fram en bredare färgkarta till övrigt marknadsföringsmaterial.

grafisk_profil
Optimal Golf Sweden Logotyp Didacta

Här och headerbilden behöver vi lägga till golfbilder. Var kan jag köpa/sno Rickard?

pensionat_soderasen_didacta
"Optigolf kan hjälpa dig att identifiera det som behövs för just dig att ta din golf till nästa nivå. Genom en första screening så kollar vi först rörlighet och stabilitet. Screeningen kommer att visa vilka delar av kroppen som sätter en fysisk begränsning för din sving. Vi kommer gå igenom hur det påverkar din sving och hur du tränar bort dessa begränsningar. Ett anpassat träningsprogram kommer att attackera svagheterna med precision. Från screeningen kommer du även att få ett handicap som ger en kvantifiering av din fysik.
Som steg 2 kan du få hjälp att öka din svinghasighet genom powerträning. Här kommer du då genomgå en andra screening där vi kollar dina powerkällor för att hitta eventuella svagheter. Där vi ser att powergenerering är låg kommer vi att fokusera. Power består av styrka och snabbhet i kombination. Du kommer att från testresultaten få reda på om du behöver mer styrka eller om det är din snabbhet du behöver förbättra för att öka i din power. Ett anpassat träningsprogram som genomförs under några månader kommer garanterat att öka din svinghastighet."
symboldidacta_hd

DIDACTA AB • Produktionsbyrå

Stora Nygatan 38

211 37 Malmö

DIDACTA AB • Produktionsbyrå• Stora Nygatan 38 • 211 37 Malmö