OM DAHLRUM

Välkommen till Dahlrum AB. Vi är producenter och återförsäljare av kvalitetsprodukter till parker och kyrkogårdar – allt från planteringslådor till bänkar och kompostsystem. Med våra produkter vill vi underlätta ditt underhållsarbete, hjälpa dig att spara tid och pengar, men även skapa en attraktiv miljö. Därför består vårt sortiment av en mängd produkter där ergonomi, ekonomi och enhetlig design går hand i hand.

KONTAKT

thor_dahlrum

Thor Dahl

VD/Försäljning

Thor ansvarar för produktutveckling, försäljning och produktpresentationer.

Kontakta Thor på
telefon: 0709-78 53 00
eller e-post:
tad@dahlrum.se 

Anna_Dahl 2

Anna Dahl

Ekonomi/Orderhantering

Anna ansvarar för bokföring, fakturering samt orderhantering av MobilPlant.

Kontakta Anna på
telefon: 0761-64 11 74
eller e-post:
anna@dahlrum.se 

Dennis_Hansson

Dennis Hansson

Produktansvarig

Dennis ansvarar för försäljning och marknadsföring.

Kontakta Dennis på 
telefon: 0709-78 53 03
eller e-post:
dennis@dahlrum.se

Roland_Gustavsson

Roland Gustavsson

Verkstadstekniker

Roland ansvarar för produktutveckling.

Har du önskemål om unika produkter? Då skräddarsyr vi lösningar som passar just dig.

Är du intresserade av ett besök från Dahlrum? Eller vill du besöka oss för en presentation?
Varmt välkommen att kontakta oss!

VI ÄR DAHLRUM

Vi som äger och driver Dahlrum AB heter Thor och Anna Dahl. Vi startade Dahlrum AB i maj 2015. Då hade Thor arbetat flera år som säljare för danska G9 (Landskap, park och stadsrum). Dahlrum är nu återförsäljare av G9s design- och kvalitetsprodukter. 2016 fick vi möjligheten, efter några års samarbeten, att förvärva MobilPlant från grundaren Bengt Andersson när han gick i pension. Hans etablerade och välfungerande verksamhet passar väl in i vårt övriga sortiment.

2019 anställde vi Dennis Hansson som är produkt- och säljansvarig och Roland Gustavsson som är verkstadstekniker. Vi bytte lokaler och expanderar på flera sätt.

Vi har lång erfarenhet av våra produkter, vi tror på kvalitet och gillar skandinavisk design. Det är viktigt för oss med ett nära samarbete med våra producenter och en personlig kontakt med våra kunder. Vi vill hjälpa dig att hitta produkter som sparar tid och kraft; helt enkelt att få dig att känna dig trygg i ditt val. Vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan i vår produktion, vi använder oss av leverantörer som har miljöledningssystem och dessutom är vår planeringslåda svenskproducerad och tillverkas till största delen av förnybar energi.

Välkommen till Dahlrum!

 

dahlrum_office