DIDACTAMETODEN

Vi på Didacta har arbetat med text, bild och form i över trettio år. Det innebär bland annat att vi på ett effektivt sätt sätter samman olika delar i en grafisk process till en till en helhet. En helhet som hjälper våra kunder att synas, sticka ut och sälja på önskvärt sätt. Den metoden fungerar bra, tycker vi. För att den fungerar. Vi kallar det för DIDACTAMETODEN.

didactametoden_1

VI LYSSNAR. Det är du som har den bästa kunskapen om dina produkter och tjänster. Det är du som känner din målgrupp bättre än någon annan. Vår vision är att hjälpa dig att kommunicera denna kunskap. Det gör vi främst genom att vara lyhörda för dina önskemål.

Utskrift

VI LÖSER. Vi är ditt kreativa bollplank och ger dig klara riktlinjer för hur du kan synas. Med vår långa grafiska erfarenhet och vår kunskap om den nya tekniken kan vi tillsammans hitta de lösningar du behöver.

Utskrift

VI LEVERERAR. Vi sätter samman delarna till en helhet och du når ut med din kunskap, förpackat på ett tydligt och tilltalande vis. Vi levererar ditt material precis som du vill ha det. Tryckt eller digitalt. I handen eller på webben. Eller både och.

Utskrift

DU SYNS. Eftersom vi lyssnar på dina önskemål, hittar rätt lösningar och levererar alla former av grafiskt material, kommer du att synas. Genom att synliggöra din kunskap, kommer du att sticka ut i mängden, vilket leder till ökad försäljning.

Låter det intressant? Hör av dig så berättar vi mer.

DIDACTA AB • Produktionsbyrå• Stora Nygatan 38 • 211 37 Malmö

symboldidacta_hd

DIDACTA AB • Produktionsbyrå

Stora Nygatan 38

211 37 Malmö