KUND
Dahlrum
UPPDRAG
hemsida

Ny hemsida åt Dahlrum

Dahlrum AB är producenter och återförsäljare av kvalitetsprodukter till parker och kyrkogårdar – allt från planteringslådor till bänkar och kompostsystem. Deras produkter underlättar underhållsarbete, sparar tid och pengar samt skapar en attraktiv miljö.
Vi har hjälpt Dahlrum med deras grafiska identitet samt skapat skyltar, dekaler, annonser och en ny hemsida.

dahlrum_hemsida

Vi har byggt hemsidan i WordPress för att Dahlrum ska kunna uppdatera innehållet själv. De har ett stort utbud av produkter som vi delat upp i undermenyer för att det ska bli enkelt att hitta vad man söker. Vi har även lyft fram deras självvattnande planteringslådor, MobilPlant, med en simulering om hur lådorna fungerar.

bikab_flex_dahlrum_didacta
hexagon_dahlrum_didacta
dahlrum_mobilplant_didacta
Dahlrum flowers Didacta
Skärmavbild 2020-10-16 kl. 14.54.33

Rickard! Kan du lägga in den riktiga här?

"MobilPlant är smarta självvattnande planteringslådor som sparar tid och kraft samt garanterar välväxta och friska blommor under hela vår-, sommar- och höstperioden. MobilPlant innebär enkel hantering, minskad arbetsbelastning och förbättrad ekonomi vid arbete av vårdgravar.
MobilPlant-lådan består av en innerlåda och en yttersida samt ett sugband. Den är gjord i tålig, specialkomponerad plastkvalitet och finns i fem olika storlekar. MobilPlant-lådan är 100% återvinningsbar, svensktillverkad med största delen förnybar energi och säljs med 15 års garanti."

symboldidacta_hd

DIDACTA AB • Produktionsbyrå

Stora Nygatan 38

211 37 Malmö

DIDACTA AB • Produktionsbyrå• Stora Nygatan 38 • 211 37 Malmö